Horari d'avui: 09-13 i de 18-23:30

CUVIC 2017

Vi negre de criança. per a nosaltres és la culminació del treball al celler, ja que és el vi la que li dediquem més temps i (que quedi entre nosaltres) ens sentim molt orgullosos del resultat.

Graduació: 13% alcohol.

Varietats: ull de llebre, syrah i cabernet franc.

Vinya: tota la producció del celler es realitza amb vinyes situades a la conca de barberà. per elaborar aquest vi seleccionem raïm de la zona de blancafort i poblet.

Elaboració: com en tots els nostres vins, la verema es realitza de forma manual. llavors procedim a elaborar vins de cada varietat de raïm per separat. els vins es fermenten i maceren amb les seves pells durant un període d’entre 30 i 40 dies per tal d’extreure tot el potencial de cada varietat. després, encara per separat, passa a les botes on romandrà durant 11 mesos. al final del procés es realitza el cupatge (ajuntem els vins en les proporcions adequades per complementar els seus potencials) i s’embotella.

Nota de tast: color roig potent amb aromes a fruits vermells compotats i melmelades, acompanyats de notes torrefactes, provinents del temps en barrica. en boca es potent, llarg i sedós, amb un final molt elegant.

Maridatge: es recomana amb plats de caça, guisats o amb formatges curats.

Afegir a la cistella

- 0 +

Afegir a la cistella

- 0 +

Tramitar comanda
Les cookies d'aquest web s'utilitzen per analitzar el transit. Al continuar navegant accepta la nostra Política de cookies. Més informació Tancar