Horari d'avui: 09-13 i de 18-23

POAL 2019

És la nostra proposta de vi blanc de criança. és un vi amb un tast prolongat, profund i complexe que resulta ideal per acompanyar plats de peix, arrossos i marisc.

Graduació: 13% alcohol.

Varietats: chardonnay i macabeu, amb una proporció de 50/50 cada una.

Vinya: tota la producció del celler es realitza amb vinyes situades a la conca de barberà. per elaborar aquest vi seleccionem raïm de parcel·les ubicades a blancafort i de poblet.

Elaboració: com en tots els nostres vins, la verema es realitza de forma manual amb premsat a baixa pressió i fermentat a baixa temperatura. durant la fermentació, un 25% del cupatge es tragina a barriques de roure, on romandrà durant sis mesos. la resta del cupatge roman a la tina juntament amb les seves lies. passat els 6 mesos d’envelliment en bóta, reagrupem tot el cupatge.

Nota de tast: té un color lleugerament daurat, originat pel pas per bóta i per la criança amb les pròpies lies. presenta aromes intensos a fruits tropicals madurs. en boca té un tast voluminós i llarg, complex i amb un potent post gust.

Maridatge: ideal per degustar entre hores com a copa o aperitiu i per acompanyar plats de peix, arrossos i marisc.

Afegir a la cistella

- 0 +

Afegir a la cistella

- 0 +

Tramitar comanda
Les cookies d'aquest web s'utilitzen per analitzar el transit. Al continuar navegant accepta la nostra Política de cookies. Més informació Tancar