Horari d'avui: 09-13 i de 18-23

GALLINER 2020

Galliné és el nostre vi estrella i representa més del 50% de la producció total del celler. és un vi jove que resulta ideal per acompanyar menjars lleugers i per prendre com una copa a altres hores del dia fora dels àpats.

El nom prové del renom històric de la família masalles a blancafort. el varem triar en homenatge al padrí josep. si voleu conèixer més sobre la història dels galliné, ho podeu fer aquí.

Origen: tota la producció del celler es realitza amb vinyes situades a la conca de barberà.

Graduació: 13% alcohol.

Varietats: muscat de frontignan i parellada roja, amb una proporció de 50/50 cada una.

Vinya: per elaborar aquest vi seleccionem raïm de parcel·les ubicades a la zona de blancafort i de poblet.

Elaboració: com en tots els nostres vins, la verema es realitza de forma manual amb premsat a baixa pressió i fermentat a baixa temperatura. un cop acabada la fermentació, el vi es manté en contacte amb les seves lies durant un període aproximat de 4 mesos.

Nota de tast: color groc pàl·lid, amb reflexos verdosos. en nas és molt afruitat i recorda a la varietat predominant, el muscat, acompanyat d’aromes i gustos cítrics. té un agradable pas per boca, amb un final molt fresc.

Maridatge: acompanya perfectament plats d’estiu, pastes, amanides i plats de peix.

Afegir a la cistella

- 0 +

Afegir a la cistella

- 0 +

Tramitar comanda
Les cookies d'aquest web s'utilitzen per analitzar el transit. Al continuar navegant accepta la nostra Política de cookies. Més informació Tancar